GI ALDRI OPP – DET BLIR BEDRE

God hjemme-påske!

ragnhildmork@ymail.com <<>>

8. April 2020

Jeg smiler til den lyshårede kvinnen i slutten av 50-årene med hund. Hun går helt ut til høyre i fotgjengerfeltet, mens jeg holder godt til venstre. Det er god avstand mellom oss, slik myndighetene har rådet oss til. Men den lyse og lille hunden hennes vil hilse på meg, så i et lite øyeblikk inntil hun får kontroll på den igjen, så er den på full fart mot meg, logrende og glad. Jeg kan ikke annet enn le. Den er nydelig.

Jeg er på tur. Jeg må gå mine 10.000 steg, som en eller annen ernæringsekspert eller noe, har rådet oss til. Og nå når fysioterapeuter og treningssentra er stengt, er det å gå ute et fint alternativ.

Været er surt i dag, en kald bris blåser inn til marg og bein. Jeg går forbi treningssenteret, der jeg har både PT og fysioterapeut. Det er mørkt og stille der. Senteret har vært stengt i flere uker allerede.

Det blir bedre. Statsministeren sa det på gårsdagens pressekonferanse. Over påske skal på et eller annet vis fysioterapeuter, osteopater og kiropraktikere åpne opp igjen, men ikke treningssentra. De skal fremdeles holde stengt.

Det ble ikke mer enn litt over 7000 steg på meg i dag. Jeg stivnet helt i høyre ben, så jeg greide ikke gå opp igjen den bratte bakken helt hjem.

I morgen kommer en ny sjanse.

God hjemme-påske til deg.